Privacy verklaring

Privacy verklaring

Onze site heeft zich geëngageerd om de bescherming van de privacy van onze klanten. De volgende schetst ons privacy-en gegevensbescherming beleid. Als u meer informatie wenst of vragen heeft over ons privacybeleid, neem dan gerust contact met ons op
Beveiliging
Onze website maakt gebruik van standaard Secure Sockets Layer (SSL)-encryptie op alle webpagina's waar persoonlijke gegevens vereist zijn. Deze encryptie technologie beschermt uw naam, adres en creditcard nummer tijdens datatransport. We toont trots het Verified Secure Seal - Onze website is gescand met behulp van de besturingselementen kunnen Verified Secure vulnerability scanner voor meer dan 11000 kwetsbaarheden.
We zijn toegewijd aan het beschermen van uw privacy. De informatie die u ons verstrekt wordt niet verstrekt of verkocht aan een externe partij, behalve voor de rederij uitvoeren van uw bestelling. We delen alleen uw verzend adres en telefoonnummer met de rederij. De informatie die wij van u verzamelen wordt alleen gebruikt voor het verwerken en bestel uw schip. Uw e-mailadres wordt alleen gebruikt om u te voorzien van een orderbevestiging en tracking-nummer. Uw telefoonnummer wordt gebruikt om u te contacteren in geval van een probleem met de vervulling of de levering van uw bestelling. Als u nog vragen, zorgen of opmerkingen over ons privacybeleid, neem dan gerust contact met ons op!
Heel erg bedankt!